YOZGAT SORGUN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

4004 TÜBİTAK PROJESİ AÇILIŞI YAPILDI

4004 TÜBİTAK PROJESİ AÇILIŞI YAPILDI

                  TÜBİTAK Bilim ve Toplum Projeleri kapsamında desteklenmeye değer görülen "Sürdürülebilir Bir Dünya İçin Permakültür Felsefesiyle Doğada Öğreniyorum" proje açılışı Sorgun Safa Termal Otel'de Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet KARADAĞ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet TEKİN, İlçe Jandarma Komutanı Alper EKMEKCİOĞLU, İlçe Emniyet Müdürü Tamer Azem ARSLAN, Ak Parti Sorgun İlçe Başkanı Mesut KILIÇ, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Levent TUNÇER,  Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa ÖCAL, Çekerek İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki AKKAN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul ve kurum müdürlerinin  teşrifleriyle gerçekleştirildi.

                Proje kapsamında Erciyes Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Gazi Üniversitesi ve Yozgat Bozok Üniversitesi'nden akademisyenler de eğitmen olarak yer almaktadır. Yürütücülüğünü Sorgun Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğü'nün yaptığı proje kapsamında gerçekleştirilecek eğitime, İç Anadolu Bölgesi'ndeki illerden seçilen devlet ve özel okullarda görevli 24 sınıf öğretmeni katılacak. Proje ile katılımcılara permakültür kavramı ve permakültürün ilkeleri hakkında bilgi verilecek. Proje kapsamında katılımcılardan, projede edinilen bilgi ve birikimi kişisel ve mesleki yaşantılarına yansıtmaları, eğitimde permakültür yaklaşımlarını benimsemeleri ve bu yaklaşım bağlamında öğrendiklerini uygulama becerilerini geliştirmeleri hedeflenmektedir.

                   Projenin hazırlanmasında ve hayata geçirilmesinde emeği geçen başta Sorgun Bilsem idareci ve öğretmenleri olmak üzere, projede uzman ve eğitici olarak görev alan öğretim görevlileri ve öğretmelerimizi, projeye katkıda bulunan tüm paydaşlarımızı tebrik ederiz.

4004 TÜBİTAK PROJESİ AÇILIŞI YAPILDI4004 TÜBİTAK PROJESİ AÇILIŞI YAPILDI4004 TÜBİTAK PROJESİ AÇILIŞI YAPILDI4004 TÜBİTAK PROJESİ AÇILIŞI YAPILDI4004 TÜBİTAK PROJESİ AÇILIŞI YAPILDI4004 TÜBİTAK PROJESİ AÇILIŞI YAPILDI4004 TÜBİTAK PROJESİ AÇILIŞI YAPILDI4004 TÜBİTAK PROJESİ AÇILIŞI YAPILDI4004 TÜBİTAK PROJESİ AÇILIŞI YAPILDI4004 TÜBİTAK PROJESİ AÇILIŞI YAPILDI

Yeşilöz Mahallesi Şefaatli Cad. Hükümet Konağı 66700 Sorgun/Yozgat - 03544151068

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.